Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την αιματηρή νύχτα στο Μικρολίμανο... Δείτε γιατί εξαγριώθηκε ο Αλβανός και θέρισε κόσμο!

Μια ξέφρενη νύχτα περίμενε πως θα περάσει μετά την διασκέδασή του στο μπαρ του Μικρολίμανου...

ο Αλβανός μακελάρης και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχε κλείσει δωμάτιο στο απέναντι ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε στο ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ που είχε το ραντεβού με τις δυο χορεύτριες και συμπατριώτες του κλείνοντας δωμάτιο με σκοπό να περάσει μαζί τους μια βραδιά.

Όμως η κοπέλα που ήταν στην παρέα του 31χρονου δεν θέλησε να τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα ο Αρμπερ Μπάκο να φύγει από το μπαρ εξαγριωμένος. Μίλησε για λίγα λεπτά στο κινητό του έξω από το κέντρο και στην συνέχεια μπήκε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει το δωμάτιο, πήρε πιθανότατα από εκεί το κοντό Καλάσνικοφ και άρχισε να θερίζει στρέφοντας την κάννη του όπλου του εναντίον των θαμώνων του κέντρου.

'Ενοικος του ξενοδοχείου ενημέρωσε την ιδιοκτησία ότι αναγνώρισε χθες από τη φωτογραφία που έχει δημοσιοποιηθεί το πρόσωπο του μακελάρη και ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια.

Από το πρωί άνδρες της Ασφάλειας εξέταζαν σπιθαμή προς σπιθαμή το δωμάτιο του ξενοδοχείου, αλλά και τους χώρους στους οποίους κινήθηκε ο Μπάκο πριν και μετά το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο Αλβανός πήγε στο ξενοδοχείο την Πέμπτη μαζί με άλλους δυο άνδρες. Η αστυνομία ερευνά εάν προκειται για τα δυο άτομα που μπήκαν στο κλάμπ πριν το μακελειό και μάλιστα τους βαφτίζει συνεργούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός εμφανίστηκε με πλαστή ταυτότητα και προπλήρωσε για 2 διανυκτερεύσεις και το Σάββατο, αφού έγινε το μακελειό στο κλάμπ η αστυνομία δεν αποκλείει να επέστρεψε στο δωμάτιό του για να πακετάρει το καλάσνικοφ και να φύγει. Αυτό δεν μπορεί να διασταυρωθεί, καθώς ο ρεσεψιονίστ βάρδιας δεν ήταν εκείνη την στιγμή στο πόστο του, αφού είχε βγει έξω να δει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στο δωμάτιο, οι αστυνομικοί έχουν βρει γεμιστήρα από καλάσνικοφ και τα περισσότερα από τα προσωπικά του είδη που είχε όταν έμενε εκεί.

Στο ξενοδοχείο όλες οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα.