Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η Ναταλία Γερμανού λύνει τη σιωπή της - «Με κεράτωσε δύο φορές»!

Η Ναταλία έχει νιώσει την απόρριψη και δεν το κρύβει...

Απλώς δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό YES!

Είναι μια γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της. Από την αγκαλιά της Ναταλίας έχουν περάσει πολλοί άντρες, αλλά είναι ένα θηλυκό που έχει περάσει και δύσκολα μέσα από τους έρωτές της. Απλώς οι δύσκολες στιγμές δεν είχαν γίνει γνωστές. Η ίδια δεν διστάζει να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της, ακόμα κι αν αυτές αφορούν... απιστίες.

Η σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου μετράει ενάμιση χρόνο και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Παρ' ολ' αυτά, η ζωή της Ναταλίας δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Σε ερώτηση αν κάποιος σύντροφός της την έχει απατήσει, η παρουσιάστρια απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι, δύο φορές. Τη μία από αυτές στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, τα δάκρυα έτρεχαν στα μαγουλά μου όταν μου αποκάλυψε την αλήθεια. Αλλά δεν τερμάτισα τη σχέση γιατί θεώρησα ότι η αληθινή αγάπη αξίζει πολύ περισσότερο από ένα στιγμιαίο λάθος. Τη δεύτερη φορά που το έμαθα, δεν με ένοιαξε γιατί για μένα η σχέση που είχα ήταν ήδη τελειωμένη υπόθεση».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τότε η Ναταλία είναι πιο προσεκτική με τις σχέσεις της. Δεν κάνει τα ίδια λάθη και το τελευταίο που θέλει να ζήσει είναι κάτι παρόμοιο και με τον Μάνο. Εκείνος, πάντως, την προσέχει σαν τα μάτια του κι αυτό της είναι αρκετό.