Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

H «μαύρη» μονάδα της Σάμου: «Εξαντλούν τους φαντάρους με τις άθλιες συνθήκες και τους βάζουν να πληρώσουν το ταξί που θα τους μεταφέρει στο νοσοκομείο»!

Άλλη μια κραυγή απόγνωσης από φαντάρους που υπηρετούν στην 79 ΤΥΠΕΘ ΣΑΜΟΥ ή όπως χαρακτηριστικά την αναφέρουν: «τη μαύρη μονάδα της Σάμου»!

Διαβάζουμε στην Επιστολή Καταγγελίας τους στο δίκτυο Σπάρτακος:

«Όπως καταλάβατε από τον τίτλο τα βάσανα επέστρεψαν εδώ με την σημερινή μέρα να τα ξεπερνά όλα. Οι απογευματινές αγγαρείες μαζί με τις υπηρεσίες και τα "χώσε" που υπάρχουν έχουν κάνει εμάς τους φαντάρους να φτάσουμε στο σημείο "αμήν".

Με επισκέψεις σε ψυχολόγους ανά τακτά χρονικά διαστήματα κρατιόμαστε ακόμα και δεν παίρνουμε αναβολή.

Έλλειψη ύπνου σε συνδυασμό με την κούραση οδήγησαν στην λιποθυμία ενός φαντάρου εν ώρα υπηρεσίας περιπόλου στο φυλάκιο.
Επίσης η μετάβαση δυο στρατιωτών σήμερα στο στρατιωτικό νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ ήταν γνωστό ότι υπήρχε ραντεβού με τον γιατρό έγινε με ταξί διότι δεν βγάζανε κίνηση και πληρώθηκε από τους ίδιους!».

ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΣ ΜΑΝΩΛΑΣ;

Γεγονός που αποδεικνύει αφενός την απανθρωπιά της διοίκησης της μονάδας, αφετέρου την ποιότητα του νέου ΑΓΕΣ Μανωλά και της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αποδεικνύει την Αδιαφορία τους για την μαύρη - χακί καθημερινότητα που βιώνουμε. Το γεγονός ότι νοιάζονται μόνο για να βολέψουν τα βύσματα τους, να γεμίσουν τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ΚΑΑΥ με φαντάρους γκαρσόνια και υπηρέτες τους για να κάνουν οι στρατιωτικοί φθηνές διακοπές.
Προκαλώντας τεράστια κενά στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου.

Παράλληλα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι σε θέση να μας προσφέρουν όχι μόνο ρούχα, αλλά ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Και μας βάζουν να πληρώνουμε ΤΑΧΙ για να πάμε σε προγραμματισμένο ραντεβού σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αλήθεια, ποιος ευθύνεται για όλα αυτά; Ποιος θα ελέγξει το διοικητή της μονάδας;
Μήπως μπορεί να μας πεις κάποιος να συνέβαινε κάτι στη μεταφορά των στρατιωτών στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ποιος θα είχε την ευθύνη.

ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ-ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

Συνάδελφοι, βγείτε παραπονούμενοι. Αντιδράστε στην παρανομία και την αυθαιρεσία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συνάδελφοι φαντάροι θα έπρεπε να πάνε στα ιατρεία της μονάδας και να μην έβγαιναν από εκεί αν δεν οργανώνονταν κίνηση στρατιωτικού οχήματος για το Νοσοκομείο!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ