Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Η Ναταλία Δραγούμη εξομολογείται: «Άρχισαν να με βρίζουν και να με κλωτσάνε στη μέση του δρόμου»

Την σοκαριστική της εμπειρία διηγήθηκε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου από τρεις έγχρωμους άντρες.

Το περιστατικό συνέβη όταν σπούδαζε στο Παρίσι:

«Το λάθος μου ήταν μια χειρονομία. Ήμουν με το ποδήλατό μου, ένα αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και παραλίγο να πέσει πάνω μου. Έκανα λοιπόν μια όχι και τόσο ευγενική χειρονομία χωρίς να δω ποια ήταν μέσα. Τότε σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκαν τρεις έγχρωμοι με πολύ άγριες διαθέσεις, οι οποίοι άρχισαν να με βρίζουν και να με κλωτσάνε στη μέση του δρόμου. Κανείς δεν αντέδρασε και δεν ήρθε να με βοηθήσει. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα», λέει η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον σύζυγό της Έντι, εξηγεί πως είναι η συμβίωση μετά από 12 χρόνια γάμου, θεωρώντας πως η έλξη είναι σημαντική:

«Θεωρώ πολύ σημαντικό σε ένα ζευγάρι να υπάρχει αυτό το συστατικό για να προχωρήσει ένας γάμος».

Μάλιστα ομολογεί, πως όπως όλα τα ζευγάρια η σχέση τους περνά κρίση κατά περιόδους. Αυτό συμβαίνει «όταν λείπω πολύ καιρό από το σπίτι και δεν είμαστε μαζί. Όταν όμως ξαναβρισκόμαστε, είμαστε μες την καλή χαρά».

Τέλος, η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε κάνει ψυχανάλυση:

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που έκαναν όλοι ψυχανάλυση! Έτσι όταν ένιωθα μέσα μου ότι κάτι με «τρώει» αυτό ήταν η εύκολη λύση. Σήμερα δεν θα μπορούσα να το κάνω. Όταν έχεις παιδιά, οικογένεια και δουλειά, δεν προλαβαίνεις να «χαϊδευτείς» όπως στα 25 σου!»