Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

21 Μαΐου 2013, η ημέρα που έκλαψε όλη η Ελλάδα... η ημέρα που "έφυγε" ο Τόμας Πρωτόπαππας

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, στις 21 Μαΐου του 2013, ήταν όταν ο Τόμας Πρωτόπαππας άφησε την τελευταία του πνοή μετά την... τιτάνια μάχη που έδωσε για δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.


Παρά τις συνεχείς και εξειδικευμένες φαρμακευτικές αγωγές και την προσπάθεια των γιατρών ο 25χρονος ηθοποιός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.



Όλο αυτόν τον καιρό τη δική τους μάχη έδιναν όμως και οι δικοί του άνθρωποι, πουεξάντλησαν μέχρι και την τελευταία ελπίδα προκειμένου ο Τόμας να σηκωθεί ξανά

Στο πλευρό του είχε τους γονείς του, τη γιαγιά του, την κοπέλα του Ιωάννα, και τον θείο του Γιώργο Πρωτόπαπα.



Το χρονικό του τροχαίου

Εκείνη την μοιραία μέρα ο Τόμας πηγαίνοντας στα γυρίσματα της εκπομπής «Dr Cook», σταμάτησε με το αυτοκίνητο του στην Αττική οδό, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην παραγωγό, και να ζητήσει οδηγίες για το πώς θα πάει στο σημείο των γυρισμάτων.

Το τραγικό τροχαίο συνέβη στις 07:30 το πρωί, όταν το βανάκι που οδηγούσε υπάλληλος της Αττικής Οδού, καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του νεαρού ηθοποιού, με αποτέλεσμα ο Τόμας να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το βαρύ όχημα έπεσε με το δεξί μπροστά μέρος του, στο πίσω αριστερό τμήμα του αυτοκινήτου του Τόμας.

Μετά την σύγκρουση, το αμάξι του ηθοποιού σύρθηκε σε παρακείμενο τοίχο και για τον λόγο αυτό υπέστη και ζημιές στο μπροστινό τμήμα του.

Για να απεγκλωβιστεί ο νεαρός ηθοποιός, ο οδηγός του βαν και ένας οδηγός – αυτόπτης μάρτυρας χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα και δεν τον μετακίνησαν, μέχρι που κατέφτασαν οι άνδρες του ΕΚΑΒ που τον έβγαλαν από το αμάξι και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.