Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Το Carroten Song Project 2012 κέρδισε το Σελφ Σέρβις Excellence Award

Tο Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, ξεκίνησε και δημιούργησε το καλοκαίρι του 2011 έναν δικό του θεσμό: αυτόν του Carroten Song Project, το οποίο αποτελεί μία ιδέα της ομάδας της εταιρείας Sarantis που διαχειρίζεται το brand. Κάθε χρόνο, το Carroten παρουσιάζει το hit του καλοκαιριού! Για το επιτυχημένο αποτέλεσμα του, το Carroten Song Project 2012 βραβεύτηκε στις 11 Ιουλίου από το περιοδικό Σέλφ Σέρβις κατά την διάρκεια της λαμπρής τελετής όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους και ανακοινώθηκαν οι νικητές των σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2013.

Η βράβευση των εξαιρετικών πρακτικών των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στη 2η διοργάνωση του θεσμού έδωσε την ευκαιρία παρουσίασης στο κοινό των στοιχείων που οδήγησαν την κριτική επιτροπή στην επιλογή των νικητών αλλά και στους παρευρισκόμενους να επιβεβαιώσουν την αξία της δημιουργικής απάντησης στις προκλήσεις της εποχής.

Στο πλαίσιο το Carroten Song Project 2012, το single «Summer is all around» που ερμήνευσαν οι Slick Beats & οι HouseTwins μαζί με την Shaya, αποτέλεσε το τραγούδι της καμπάνιας του Carroten και μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημοσιότητας & προωθητικών ενεργειών κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή των airplay & I Tunes charts για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ξεπέρασε το 1.000.000 views στο youtube.

Το Carroten διατηρώντας απολύτως το target group του (γυναίκες 25-45) προσέγγισε μέσω του άκρως χορευτικού και καλοκαιρινού single το δυναμικό νεανικό κοινό + 15 - 25 στο point of entry: την στιγμή δηλαδή που οι καταναλωτές παίρνουν την πρώτη αγοραστική τους απόφαση και δεν αγοράζουν Carroten ως αναγκαίο κακό προστασίας από τον ήλιο αλλά ως μέρος του καλοκαιρινού lifestyle.

Με τα παραδοσιακά μέσα σε πρώτη γραμμή (TV, μουσικά ραδιόφωνα, lifestyle έντυπα) αλλά και με την χρήση των new media, οι διαφορετικές παράμετροι του Carroten Song Project 2012 ενώθηκαν δημιουργώντας ένα εξαιρετικό επικοινωνιακό αποτέλεσμα για το Brand.

Μέσα από το έντονο product placement στο videoclip, την χρήση του ίδιου του videoclip ως τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας του προϊόντος, της παρουσίασης του τραγουδιού στα Mad Video Music Awards 2012, των beach parties με live performance των καλλιτεχνών σε όλη την Ελλάδα αλλά και την χρήση των social media pages όλων των εμπλεκομένων επετεύχθη ο στόχος που δεν ήταν άλλος από την πλήρη ταύτιση της καλοκαιρινής περιόδου με το Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό των Ελλήνων.

Το Carroten Song Project συνεχίστηκε και το καλοκαίρι του 2013 με μία ακόμα δυνατή συνεργασία που ανέτρεψε και πάλι τους κανόνες. Ο Alex Leon, η Demy & ο Epsilon ένωσαν τις δυνάμεις τους & δημιούργησαν το τραγούδι “The Sun”, που κυκλοφόρησε από την Panik Records, το οποίο από τις αρχές Ιουλίου παραμένει σταθερά No. 1 στα επίσημα airplay charts 200 καταγεγραμμένων ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα.