Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Επιβεβαιώθηκε η εξωπραγματική πρόταση για Μπέιλ!

Αποτελεί πρόταση - ρεκόρ! Η Ρεάλ Μαδρίτης, τινάζοντας τη μπάνκα στον αέρα και προκαλώντας ίλιγγο σε όποιον διαβάζει το ποσό, πρόσφερε 98 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ! Όπως αναφέρει το «SkySports», η πρόταση έχει κατατεθεί εδώ και μια εβδομάδα στα γραφεία των «μερένχες», αλλά από τον ισπανικό σύλλογο, αναφέρθηκαν πρώτη φορά, το απόγευμα της Τρίτης. Μια μέρα νωρίτερα, βέβαια, η ισπανική «sport» είχε αναφέρει για την πρόταση των 98 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ, τονίζοντας πως οι Λονδρέζοι έχουν ήδη απορρίψει την προσφορά. Α

Προς το παρόν, αυτό που επιβεβαιώθηκε, είναι η κατάθεση της πρότασης από τη «βασίλισσα» στα «σπιρούνια» και τα… μηδενικά που περιλαμβάνει το ποσό!

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ να φύγει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Η «Marca», πάντως, στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης, έκανε λόγο για… απόλυτη τρέλα, ενημερώνοντας ότι ο ισχυρός άνδρας της αγγλικής ομάδας αξιώνει 145 εκατομμύρια για να πει το «ναι» στη Ρεάλ!