Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αλόνσο: Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέροι μας για τον τίτλο

Χωρίς εκδικητικές τάσεις πηγαίνει στη Βραζιλία για το τελευταίο γκραν πρι της σεζόν ο Φερνάντο Αλόνσο, τονίζοντας πως το μοναδικό του... κίνητρο είναι να χαροποιήσει την ομάδα του, αλλά και όλους τους φίλους που τον υποστηρίζουν.

Ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος το 2010 είχε χάσει το πρωτάθλημα στο παρά πέντε, δήλωσε πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

«Δεν νομίζω ότι είναι εκδίκηση. Θα είναι ευχαρίστηση για εμάς, όπως και το 99% όλων των ανθρώπων, εκτός βέβαια από αυτούς που υποστηρίζουν τη Red Bull.

Ωστόσο, η Ferrari είναι κάτι το ιδιαίτερο, όλοι μας θα δώσουμε το 100% και ακόμη περισσότερο, επειδή όλοι μας νιώθουμε σαν μία οικογένεια», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Υπάρχουν 71 γύροι ακόμη, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια όλων αυτών των μηνών, συσσωρεύεται σε μία μόνο στιγμή. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς ότι καλύτερο μπορούμε. Μόνο την τύχη δεν μπορούμε να χειριστούμε. Ξέρουμε ότι μία θέση στο βάθρο μπορεί να είναι αρκετή. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στην ομάδα μου».
sport-fm