Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κύπρος: Σύλληψη του δικηγόρου Ευστάθιου Ευσταθίου για τροχαία αδικήματα

Σε σύλληψη του γνωστού δικηγόρου Ευστάθιου Ευσταθίου προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας η Αστυνομία, μετά την...άρνησή του να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού για χρήση τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, ο συλληφθείς οδηγούσε στη Λεωφόρο Λεμεσού πριν το οίκημα του ΑΠΟΕΛ και έγινε αντιληπτός, από μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας που διενεργούσαν έλεγχο, ότι μιλούσε στο κινητό. Αμέσως έγινε σήμα από μέλος της Αστυνομίας στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, χωρίς ωστόσο αυτός να το πράξει και συνέχισε την πορεία του μέχρι την οδό Κρήτης στο πολυκατάστημα Debenhams.

Ακολούθως σταμάτησε το όχημά του και ζητήθηκε από αστυνομικό να του δώσει το δελτίο ταυτότητάς του. Αντέδρασε και προσπάθησε να διαφύγει από τον χώρο για να ανακοπεί από άλλους αστυνομικούς που κλήθηκαν στη σκηνή για ενισχύσεις και τον μετέφεραν στο σταθμό του Λυκαβηττού. Του αναφέρθηκε ότι έχει διαπράξει αδίκημα και του επέβαλαν εξώδικο πρόστιμο για χρήση κινητού. Παράλληλα, καταγγέλθηκε για απείθεια σε σήμα αστυνομικού εν στολή.