Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Τον Χώρισε η Κοπέλα του επειδή ζύγιζε 136 Κιλά. Όταν όμως την ξαναείδε μετά από Καιρό; Την έκανε να μην Πιστεύει στα Μάτια της!

Είναι άσχημο να σε παρατάνε. Αλλά αντί να κάτσει να κλαίει, ο Miro Judt είχε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση σ’αυτόν τον χωρισμό. Βλέπετε ο Judt είχε επαναπαυτεί στην εξαετή σχέση του και δεν έτρωγε υγιεινά, δεν γυμναζόταν και γενικά δεν είχε κίνητρο να είναι καλός σύντροφος.

Έτσι, πάχυνε πολύ και είχε φτάσει τα 136 κιλά. Οπότε, είναι δύσκολο να πούμε ότι έφταιγε η πρώην του που τον άφησε αφού δεν νοιαζόταν καθόλου για τον εαυτό του.


Παρά το ότι τρόμαξε με την απόρριψη, την χρησιμοποίησε για να ωφελήσει τον εαυτό του. Μετέτρεψε αυτά τα συναισθήματα σε κίνητρο για να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Αποφάσισε να ζήσει μία πιο υγιεινή ζωή και αυτή η αλλαγή αποδείχτηκε πως ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν.


Άρχισε να τρώει σωστά και να γυμνάζεται. Μέσα σε λίγους μήνες ήταν αρκετά έμπειρος για να φτιάχνει μόνος του το πρόγραμμα εκγύμνασης που του ταίριαζε, έχασε 40 κιλά και είχε γίνει φέτες.


Θέλει χρόνο και συνέπεια για να πετύχεις τον σκοπό σου, αλλά εάν κάποιος είναι πειθαρχημένος όπως ο Judt, είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει.

Με την νέα του νοοτροπία κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και πλέον είναι χαρούμενος σε μία σχέση με ένα μοντέλο γυμναστικής που γνώρισε στο γυμναστήριο.


Να θυμάστε: Μην σταματήσετε μόλις πετύχετε τους στόχους σας. Θα μισήσετε τον εαυτό σας εάν γυρίσετε στην προηγούμενη ζωή σας, κάτι που είναι πιο συνηθισμένο από ότι νομίζετε.


Πηγή: 9gag, fanpage.gr