Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ετσι, αποκαλούν την Ιβάνκα Τραμπ πίσω από την πλάτη της - Το ειρωνικό παρατσούκλι [Εικόνες]

Η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται να μην είναι και η πιο αγαπητή παρουσία μέσα στον Λευκό Οίκο, με τους βοηθούς να μιλούν πίσω από την πλάτη της.

Μπορεί να μην εισπράττει μισθό και να μην έχει τίτλο, ωστόσο, ο ρόλος της είναι κεντρικός. Μην ξεχνάμε πως καθόταν δίπλα στην Ανγκελα Μέρκελ σε συνεδρίαση, ενώ έχει φωτογραφηθεί μαζί με τον πατέρα της και τον Καναδό πρωθυπουργό.


Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Politico, είχε περιγράψει τα νέα της καθήκοντα: «Θα είναι τα αφτιά και τα μάτια του Τραμπ», ενώ τον συμβουλεύει και σε σειρά θεμάτων.

Το Vanity Fair σε πρόσφατο του δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι βοηθοί του Λευκού Οίκου δεν τρελαίνονται με την παρουσία της Ιβάνκα Τραμπ σε αυτόν και της έχουν δώσει ένα άκρως ειρωνικό ψευδώνυμο.

Την αποκαλούν η «αυτού μεγαλειότης πριγκίπισσα».

Ενας πρώην υπάλληλος δήλωσε στο VF: «Αυτή δεν είναι μια βασιλική οικογένεια και εκείνη δεν είναι πριγκίπισσα. “Η αυτού μεγαλειότης πριγκίπισσα” είναι ψευδώνυμο που της έχει κολλήσει. Κάποιος μπορεί να πει πως αποτελεί αναφορά στον νεποτισμό, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την πριγκίπισσα Αννα».

Οι βοηθοί, ωστόσο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αστειεύεται όταν επιτίθενται στην οικογένειά του.


Πηγή: iefimerida.gr