Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκλονισμένος ο Κώστας Γιαννόπουλος: Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής μας και σκοτώθηκε - ΗΧΗΤΙΚΟ

Συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό που έγινε στην αρχαία Κόρινθο, στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού σήμερα το πρωί, με ένα αγοράκι τριών ετών να χάνει την ζωή του με φρικτό τρόπο πέφτοντας σε έναν βόθρο, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο κ. Γιαννόπουλος είπε ότι το αγοράκι, διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και έπεσε στον βόθρο την ώρα που ήταν εκεί ένα φορτηγό και τον άδειαζαν.

Είπε ακόμα ότι άλλο ένα παιδί περίπου 10 ετών πήγε να φύγει και το πρόλαβαν έξω να μην πάει κοντά στην νταλίκα και υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ετρεξαν να προλάβουν εκείνο, ξέφυγε το μικρό και έπεσε μέσα.


Πως έγινε το μοιραίο

Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 09.30 το πρωί. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική που απεγκλώβισε το αγοράκι δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Είχε βάθος 4 μέτρα! Όπως περιέγραψε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής, ο βόθρος είχε βάθος περίπου 4 μέτρων και ήταν πολύ στενός.

Ο πυροσβέστης που κατέβηκε για να απεγκλωβίσει το άτυχο αγοράκι δυσκολεύτηκε πολύ.

Συγκλονίζει η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου

Μιλώντας στο newsit.gr, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Δήμητρα Καλομοίρη, είπε ότι το παιδί ηλικίας 3 ετών, μεταφέρθηκε στις 09.55 το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Είπε ακόμα ότι έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν τα κατάφεραν.

Πρόσθεσε, ότι θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του παιδιού. 

Πηγή: newsit.gr