Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Τηλεοπτική βόμβα! Εκτός Ant1 η Σάσα Σταμάτη; Οι σκέψεις για μετακόμιση στην Αμερική και ο ρόλος που έχει ο σύντροφος της!

Αποκάλυψη-βόμβα από την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στη σημερινή της εκπομπή, για το τηλεοπτικό μέλλον της Σάσας Σταμάτη.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Μάτσες Μούτσες», η δημοσιογράφος βρίσκεται εκτός Ant1 και σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στην Αμερική την ερχόμενη σεζόν, μαζί με το σύντροφό της, μένοντας εκτός τηλεόρασης!

«Είναι εκτός Ant1! Δεν θα είναι του χρόνου στη Φαίη Σκορδά, είναι εκτός Ant1 μέχρι στιγμής. Έκανε μια συζήτηση με τον Γιάννη Λάτσιο, δεν έχουμε κάποια νέα, 7 χρόνια ήταν στο πλευρό της Φαίης και του Γιώργου, και οι πληροφορίες μου λένε ότι η Σάσα σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την Ελλάδα για ένα χρονικό διάστημα, να πάει στην Αμερική με τη σχέση της.

Γιατί ο σύντροφός της και η Σάσα είναι πάρα πολύ καλά, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δεν τους βλέπουμε συχνά έξω, και ο σύντροφός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό και στην Αμερική, και η Σάσα σκέφτεται να τον ακολουθήσει! ‘Ερωτας είναι η αιτία, και καλά κάνει, να ξεκουραστεί, δουλεύει πολλά χρόνια σε εφημερίδες, και έχει κουραστεί αρκετά, είναι ψυχοφθόρα αυτή τη δουλειά! Να της ευχηθούμε τα καλύτερα, αυτά λένε οι πληροφορίες μου!» αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής. Λέτε να βγει αληθινή; Το άμεσο μέλλον θα δείξει… Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί


Πηγή: Youweeekly.gr