Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η Nokia κάνει Comeback με κινητάρα! [Βίντεο]

Ο πάλαι ποτέ κολοσσός των κινητών τηλεφώνων, φαίνεται ότι αποφάσισε να γυρίσει στις καρδιές των καταναλωτών για τα καλά!

Μετά λοιπόν την αποτυχημένη απόφαση να συμπορευτεί με τα Windows της Microsoft για τα Lumia, οι Φινλανδοί επιστρέφουν με Android που όπως όλα δείχνουν τους πάει καλύτερα.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 6, διαθέτει λογισμικό Android 7.0 Nougat, μια μεγάλη οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, μια καταπληκτική κάμερα 16 megapixel και 4 GB μνήμη RAM!

Έχει αποθηκευτικό χώρο 64 GB και audio processing Dolby Atmos, που όπως ισχυρίζεται η εταιρία, «κάνει τον ήχο να «ρέει» γύρω από τους χρήστες».

«Η απόφαση της HMD για λανσάρισμα του πρώτου Android smartphone στην Κίνα αντικατοπτρίζει την επιθυμία να ικανοποιηθούν οι πραγματικές ανάγκες καταναλωτών σε διαφορετικές αγορές ανά τον κόσμο...πρόκειται για μια στρατηγικά σημαντική αγορά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η HMD, η φινλανδική εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα χρήσης του brand της Nokia σε κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ΝΟΚΙΑ 6 θα κοστίζει περίπου 250 ευρώ και οι προσδοκίες της εταιρίας είναι οι πωλήσεις να φτάσουν τα 593 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο 2017!


Πηγή: gazzetta