Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Δείτε το Καταπληκτικό Πράγμα που Μπορείτε να Κάνετε με Ένα Βαζάκι και Ένα Μπαλόνι! [Βίντεο]

Τα γυάλινα δοχεία εξυπηρετούν για να αποθηκευτούν τροφές με ασφαλή και υγιεινό τρόπο. Το γυαλί είναι ιδανικό υλικό ώστε να τις κρατάει φρέσκες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο γρήγορα και εύκολα και να γνωρίζετε εξ όψεως αν έχει χαλάσει ή αν διατηρείται φρέσκο.

Τι γίνεται όμως αν χαλάσει ένα καπάκι ή το χάσετε και σας μείνει το δοχείο; Δεν χρειάζεται, φυσικά, να πετάξετε το βάζο σας γιατί εμείς σας έχουμε τη λύση. Η λύση αυτή θα σας χρησιμεύσει και για να κρατάτε το περιεχόμενο του δοχείου φρέσκο για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Αν χαλάσει ένα καπάκι ή το χάσετε δεν χρειάζεται να πετάξετε το βάζο σας.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πώς να σφραγίσετε το γυάλινο δοχείο, η λύση είναι απλή: χρησιμοποιείστε μπαλόνια! Τα μπαλόνια θα διατηρήσουν το περιεχόμενο των βάζων σας για περισσότερο καιρό, χωρίς να ανησυχείτε μήπως μπαίνει αέρας και χαλάσουν.

Βάλτε το περιεχόμενο που θέλετε να αποθηκεύσετε μέσα στο βάζο και προμηθευτείτε τα κλασικά μπαλόνια που χρησιμοποιούν στα πάρτι από το εμπόριο.

Τοποθετείστε το δοχείο σε μια σταθερή επιφάνεια και φουσκώστε το μπαλόνι κανονικά, κρατώντας την άκρη του για να μην ξεφουσκώσει. Μην το δέσετε.


Αν αναρωτιέστε πώς να σφραγίσετε το γυάλινο δοχείο, η λύση είναι απλή: χρησιμοποιείστε μπαλόνια!

Ακουμπήστε την πλαϊνή επιφάνεια του φουσκωμένου μπαλονιού στην ανοιχτή επιφάνεια του βάζου και κρατήστε το εκεί σταθερά. Συνεχίστε να κρατάτε την άκρη του με το ένα χέρι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την απώλεια αέρα και με το δεξί πιέστε το προς την επιφάνεια του βάζου.

Αφήστε τον αέρα να φεύγει ελεγχόμενα μέχρι το μπαλόνι να ξεφουσκώσει τελείως. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε ασφαλίσει πλήρως με το υλικό του μπαλονιού την επιφάνεια του βάζουν, ώστε ο αέρας της ατμόσφαιρας να μην μπορεί να εισχωρήσει και έτσι το μπαλόνι θα λειτουργήσει ως «καπάκι» που θα κρατήσει τις τροφές σας φρέσκιες για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Για να δείτε όλη την διαδικασία αναλυτικά, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο.



Πηγή: spirossoulis