Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Δείτε τι έγινε όταν είπαν σε μουσουλμάνες της Αγγλίας να βγάλουν το μπουρκίνι [Εικόνες-Βίντεο]

Μπορεί αρκετοί δήμοι της Νότιας Γαλλίας – μεταξύ των οποίων αυτός της Νίκαιας – να έχουν απαγορεύσει την χρήση μπουρκίνι στις παραλίες, με πρόστιμο μάλιστα για της παραβάτριες, όμως στην Αγγλία τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Στην διάρκεια κοινωνικού πειράματος καναλιού του Youtube «αστυνομικοί» πλησίασαν μουσουλμάνες με μπουρκίνι και τους ζήτησαν να το βγάλουν. Ο αστυνομικός και μουσουλμάνα πρωταγωνιστές του περιστατικού ήταν ηθοποιοί για τις ανάγκες του πειράματος, σκοπός του οποίου ήταν να διαπιστωθεί η αντίδραση του κόσμου στον εξαναγκασμό μίας μουσουλμάνας στο τι θα φοράει.


«Δεν επιτρέπεται να φοράς μπουρκίνι στην παραλία, μοιάζεις με τρομοκράτη», ακούγεται να λέει ο «αστυνομικός», με την μουσουλμάνα ηθοποιό να του απαντά πως θα φορά ότι θέλει.

Στο σημείο αυτό ο «αστυνομικός» αρχίζει να σπρώχνει την γυναίκα με την μουσουλμάνα ηθοποιό να του φωνάζει να την αφήσει.

Τότε είναι που ένα αγριεμένο πλήθος κύκλωσε τους «αστυνομικούς», ζητώντας τους να σταματήσουν.

«Δεν μπορείς να στρέφεσαι κατά της θρησκείας, προφανώς και είναι μουσουλμάνα, δεν είναι τα μπουρκίνι αυτά που κάνουν τους τρομοκράτες», υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας.


Οι άνθρωποι μάλιστα δήλωσαν ανακουφισμένοι όταν έμαθαν πως πρόκειται για κοινωνικό πείραμα και όχι για απόφαση της Βρετανικής Αστυνομίας να μην φορούν μπουρκίνι οι γυναίκες.

«Η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά, είμαι χαρούμενη που δεν είναι αλήθεια», σημείωσε γυναίκα που ήταν παρούσα στο περιστατικό.

 
Πηγή: newmoney