Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ - Τι είπε στην Αστυνομία ο πατέρας των 3 μικρών κοριτσιών στην Πάτρα

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας των τριών κοριτσιών ηλικίας δυόμιση, ενάμιση ετών και μόλις 5 μηνών, τα οποία εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα στο δρόμο την περασμένη Κυριακή.

Πρόκειται για έναν άνδρα γεννηθέντα το 1991, αλβανικής υπηκοότητας.

Ο 26χρονοςς εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον δικηγόρο του.

Υποστηρίζει πως πριν από λίγο καιρό τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και έμεινε ο ίδιος στο σπίτι στα Λεχαινά που διέμενε μαζί με τα τρία κορίτσια και ένα ακόμα παιδί που έχουν.

Τότε αποφάσισε πριν λιγες ημέρες να έρθει στην Πάτρα και να φέρει τα παιδιά στην πεθερά του που διαμένει εδώ ώστε να "πιέσει" όπως λέει ο ίδιος, τη γυναίκα του να επιστρέψει.

Γυρίζοντας στα Λεχαινά μετά από μία δύο ημέρες, είδε το θέμα στην τηλεόραση και αποφάσισε να έρθει να δει τι έχει συμβεί, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr,  πως δεν τα εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.

Πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας δεν συνελήφθη καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, παραμένει όμως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών λόγω ενός ζητήματος με την υπηρεσία αλλοδαπών.

Εκτός από τον πατέρα, Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και της μητέρας. Είναι αλβανικής καταγωγής και έχει γεννηθεί το 1997.

Διέμεναν μαζί στα Λεχαινά Ηλείας. Ο πατέρας των παιδιών παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα.

Η μητέρα αναζητείται, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία της, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στην Ασφάλεια και η πεθερά του 26χρονου.

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων τα μικρά αγγελούδια

Πηγή: tro-ma-ktiko