Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Χαλκιδική: Βρέθηκε ζωντανή η 15χρονη Λάουρα - Στοιχείο ''βόμβα'' από το Χαμόγελο του Παιδιού!

Αίσθηση από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ''Χαμόγελο του Παιδιού''. Απαντήσεις για την εξαφάνιση της 15χρονης μαθήτριας πριν από μία εβδομάδα στη Χαλκιδική...

Τέλος στην αγωνία των συγγενών της έδωσε ο εντοπισμός της 15χρονης μαθήτριας που εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη (17/01/2017). Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η ανήλικη είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της. Στο πλαίσιο της αναζήτησής της και καθώς υπήρχαν πληροφορίες μετάβασής της σε άλλη χώρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποίησε τον συνεργαζόμενο φορέα του στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθεί η ανήλικη, κάτι που τελικά έγινε.

Στην σχετική του ανακοίνωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει χαρακτηριστικά πως: ''προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές''. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστή η χώρα που ταξίδεψε και εντοπίστηκε η 15χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει "Το χαμόγελο του παιδιού", η 15χρονη Λάουρα έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι, λευκή μακριμάνικη μπλούζα, πράσινο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», αναφέρει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού». To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Λάουρα Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Πηγή: madata