Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Γυναίκα 101 ετών πηδάει από το αμάξι για να φτιάξει την πρώτη της χιονόμπαλα και η χαρά της δεν περιγράφεται! [Βίντεο]

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε εμπνέουν να ζήσεις την ζωή σου στον απόλυτο βαθμό. Με τις πράξεις τους σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις ότι ο χρόνος μας στη Γη έχει ημερομηνία λήξης και σε «σπρώχνουν» να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις την κάθε του στιγμή.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η γιαγιά Αλμπίνα.

Η 101 ετών Αλμπίνα Φόισι από την Βρετανική Κολομβία του Καναδά, έγινε διάσημη στο διαδίκτυο όταν ο γιος της δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αρμάντ Φόισι μαζί με την μητέρα του επέστρεφαν με το αυτοκίνητο σπίτι τους μετά από μια βόλτα για ψώνια στην πόλη. Κάπου στη μέση της διαδρομής όμως η κυρία Φόισι είδε το χιόνι που είχε σκεπάσει τα πάντα τριγύρω και ζήτησε από τον γιο της να σταματήσει το αυτοκίνητο για να βγει και να παίξει λίγο. Βλέπετε, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε παίξει ποτέ χιονοπόλεμο στη ζωή της, οπότε σκέφτηκε, ότι ίσως να μην έβρισκε ποτέ άλλη ευκαιρία.

Πριν καλά καλά προλάβει να σταματήσει εντελώς το αυτοκίνητο, η σούπερ γιαγιά άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω και άρχισε να φτιάχνει την πρώτη της χιονόμπαλα μουρμουρίζοντας συνέχεια «Ω θεέ μου, ω θεέ μου».


Απλά δείτε πως φωτίστηκε το πρόσωπό της!



«Ήταν μια από εκείνες τις όμορφες στιγμές που ζω συχνά με την μητέρα μου», είπε αργότερα ο Αρμάντ ο οποίος κατέγραψε τη μητέρα του με το iPhone για να στείλει το βίντεο στον γιο του στην Αυστραλία.

Τελικά το βίντεο το είδαν πολλοί περισσότεροι που συγκινήθηκαν από την όμορφη στιγμή!

 
Πηγή: dinfo