Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Ρωμανού: Τι δήλωσε ο πατέρας του Ν. Ρωμανού;

Με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρα, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πατέρας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού...

Ρωμανός: Δεν βρήκαμε λύση - Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του γιου μου

Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ.Γιώργος Ρωμανός, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι μίλησε με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης, ωστόσο δεν βρέθηκε προς το παρόν κάποια λύση.

«Δεν έχω πάρει μία λύση, δεν βρέθηκε μία λύση μέχρι στιγμής στο πρόβλημα. Νομίζω ότι θα το ξανασυζητήσουν σύντομα και εύχομαι να βρεθεί λύση», τόνισε.

«Αυτό που ζητώ είναι να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου. Από πλευράς ανθρώπινης, μιλώ ως πατέρας αυτή τη στιγμή, να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν λύση», πρόσθεσε.

«το παιδί μου θα συνεχίσει (την απεργία πείνας). Ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας γνωρίζει το δίκιο», σημείωσε ο κ.Ρωμανός.

Σε ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του γιου του, απάντησε: Είναι σε πολύ κρίσιμη φάση, και όπως περνούν οι μέρες αυξάνει η πιθανότητα ενός θανάτου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κυβέρνηση. Ευχαριστώ».