Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Της έβαλε χλωρίνη στο ποτό επειδή τον εγκατέλειψε!

Πολύ… βαριά φαίνεται να πήρε τον χωρισμό του με την 34χρονη Sara Sutherland ο 35χρονος Lee Osler που έφυγε από την κοινή κατοικία του ζευγαριού στην πόλη Hull, στο ανατολικό Yorkshire και πήγε να μείνει με την αδελφή του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον 35χρονο που, όπως ομολόγησε αργότερα, άρχισε να παρακολουθεί την 34χρονη, για να εξακριβώσει εάν βλέπει κάποιον άλλο άνδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος διατηρούσε πέντε χρόνια σχέση με την 34χρονη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Όμως, ο 35χρονος, τυφλωμένος από τη ζήλεια, βρήκε την ευκαιρία να προσεγγίσει την πρώην σύντροφό του σε παιδικό πάρτι και έβαλε σε εφαρμογή ένα σχέδιο εκδίκησης.


Συγκεκριμένα, σέρβιρε στην Sara μία βότκα με χυμό πορτοκάλι προσθέτοντας μέσα απορρυπαντικό που περιέχει χλώριο. Αργότερα, ανέφερε στο δικαστήριο ότι το ποτό της είχε μία: «παράξενη γεύση», που την απέδωσε στο «φθηνό μίξερ» που είχαν στο σπίτι.

Την επόμενη ημέρα, η 34χρονη υπέφερε από δυνατό πονοκέφαλο και για δύο ημέρες είχε διάρροια, αλλά φαίνεται ότι τα 10ml απορρυπαντικού δεν ήταν αρκετά για να της δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα υγείας.

Τελικά, διαπιστώθηκε πως ο 35χρονος πάσχει από κατάθλιψη ενώ συνελήφθη και δικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση, ενώ παράλληλα το δικαστήριο του επέβαλε τρία χρόνια περιοριστικά μέτρα.