Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

1,9 εκατ. ευρώ για το καπέλο του Ναπολέοντα!

«Έτρεφα πάντα μεγάλη εκτίμηση για το αδάμαστο πνεύμα του Ναπολέοντα, για τον οποίο τίποτα δεν ήταν αδύνατο», δήλωσε ο Νοτιοκορεάτης «βασιλιάς του κοτόπουλου που δαπάνησε σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το δίκοχο καπέλο του στρατηγού και αυτοκράτορα της Γαλλίας.

«Ο Ναπολέων δεν είχε εύκολη ζωή όταν ήταν νέος και ήθελε να πετύχει, ποτέ δεν τα παράτησε. Ήταν επίσης ένας σχολαστικός ηγέτης, παράδειγμα για όλους τους επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένου και εμού», συμπλήρωσε ο Κιμ Χονγκ-Κουκ που είδε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του να αδειάζουν κατά 1.804.000 ευρώ.

Ο 57χρονος αυτοδημιούργητος ιδρυτής και πρόεδρος του αγροδιατροφικού κολοσσού Harim, τόνισε: «Πάντα πίστευα ότι υπήρχαν κάποιες ομοιότητες μεταξύ μας σε σχέση με τον τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων, αν και απέχω μακράν από το να είμαι τόσο μεγάλος όσο ο Ναπολέων. Έτσι αγόρασα το καπέλο του για να δώσω νέο άνεμο στο πνεύμα επιχειρηματικότητας».

Το συγκεκριμένο καπέλο με φτερό είναι ένα από τα δεκαεννέα δίκοχα καπέλα που έχουν πιστοποιηθεί ότι ανήκουν στον αυτοκράτορα.

«Το πνεύμα του Ναπολέοντα στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα για την εποχή μας, που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το επιχειρηματικό πνεύμα», προσθέτει ο Νοτιοκορεάτης.

kontranews.gr