Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Τροχαίο με… αγελάδα στη Πρέβεζα

Με μια… αγελάδα που βρέθηκε -από το πουθενά- ξαφνικά στη μέση του δρόμου συγκρούστηκε αργά το απόγευμα της τρίτης στη Πρέβεζα ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μποντάρι και στην επαρχιακή οδό Αρχαγγέλου Καναλακίου.

Ηταν λίγο μετά τις 18:30, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. είδε ξαφνικά μπροστά του μια… αγελάδα. Μάταια προσπάθησε να την αποφύγει. Και ευτυχώς παρέμεινε στον δρόμο και δεν βρέθηκε στον γκρεμό. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο μεγάλο ζώο το οποίο πετάχτηκε από το πουθενά.

Από την σύγκρουση το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ενώ ευτυχώς ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε, με το ζώο να συνεχίζει κανονικά την πορεία του. Και λίγα λεπτά αργότερα και μια δεύτερη αγελάδα έκανε την εμφάνισή της στο ίδιο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες.

Το περιστατικό δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό που έχει σημειωθεί στην περιοχή. Κατά καιρούς είτε είναι μέρα είτε νύχτα πετάγονται στον δρόμο «αδέσποτα» ζώα. Αγελάδες κατσίκες κατά μονάς ή σε ομάδες. Περιστατικά έχουν σημειωθεί από την διασταύρωση της Καμαρίνας και την Μυρσίνη έως και το Μποντάρι.