Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Boeing 777: Είχε βγάλει εισιτήριο και στις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysia, αλλά σώθηκε

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα γύρω από τον ορισμό της λέξης... τύχη. Άνθρωποι που κέρδισαν δύο συνεχόμενες φορές τον πρώτο λαχνό, άνθρωποι που σώθηκαν από μια αεροπορική τραγωδία και άλλες τέτοιες περιπτώσεις θα σας φανούν... παιχνιδάκι μετά από την ιστορία του Μάαρτεν Ντε Γιονγκε.

Ένας ποδηλάτης από την Ολλανδία, διεκδικεί αναμφισβήτητα τον τίτλο του πιο τυχερού ανθρώπου στον κόσμο. Πώς αλλίως μπορούμε να ονομάσουμε άλλωστε, κάποιον που είχε βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει και με τις δυο μοιραίες πτήσεις της Malaysia Airlines και ακύρωσε το ταξίδι του και τις δύο φορές την τελευταία στιγμή!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, o ντε Γιονγκε που έχει συμβόλαιο με τη ποδηλατική ομάδα Terengganu, με έδρα τη Μαλαισία, είχε κανονίσει να επιστρέψει από τη Μαλαισία με τη μοιραία πτήση που εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, αλλά δεν μπήκε τελικά στο αεροπλάνο και ακύρωσε το εισιτήριο, επειδή ανέλαβε την τελευταία στιγμή την υποχρέωση να αγωνιστεί σε έναν αγώνα στην Ταϊβάν.

Και λίγους μήνες αργότερα ήταν να πάρει την άλλη μοιραία πτήση, εκείνη της MH17 της Malaysia Airlines, αλλά για ακόμα μια φορά η θεά τύχη ήταν μαζί του. Βρήκε φθηνότερο εισιτήριο επιστροφής στην Ευρώπη από άλλη αεροπορική εταιρεία, με άλλη διαδρομή και ακύρωσε την κράτηση στην πτήση που καταρρίφθηκε.