Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Οι περίεργες απαιτήσεις των ομάδων στο Mundial 2014!

Συνηθίζεται οι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης να είναι... εκκεντρικοί και να έχουν περίεργες απαιτήσεις. Διαβάστε τι ζήτησαν μερικές χώρες από τα ξενοδοχεία που θα μείνουν.

Σύμφωνα με ένα αρχαίο ρητό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις...

Το Mundial διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια και κάθε ομάδα θέλει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να φτάσει στην επιτυχία. Η αγγλική Mirror αποκάλυψε μερικές από τις... περίεργες απαιτήσεις που είχαν παίκτες και Εθνικές ομάδες κατά την παραμονή τους στη Βραζιλία.

Τα κορυφαία ξενοδοχεία σε 27 πόλεις της Βραζιλίας βάζουν τις τελευταίες πινελιές του για να είναι πανέτοιμα για την άφιξη των ομάδων αλλά και για να μπορέσουν να είναι εντάξει σε κάποιες περίεργες απαιτήσεις των πελατών τους.

Από τα κέικ βρώμης της Αγγλίας μέχρι τις μπανάνες του Εκουαδόρ...


Μπάρες δημητριακών, μουστάρδα, βιολογική σοκολάτα και τσάι από βότανα
Πάμε όμως να δούμε μερικές από αυτές τις απαιτήσεις. Οι Άγγλοι δεν μπορούν να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αν δεν έχουν μαζί τους Jaffa Cakes! Συγκριτικά με άλλες ομάδες τα «τρία λιοντάρια» δεν είναι καθόλου απαιτητικά. Η ομάδα του Ρόι Χότζον ταξιδεύει παραδοσιακά με σπιτικές ανέσεις , όπως φασόλια και τα παραπάνω κέικ.

Επίσης, ζήτησαν από το ξενοδοχείο τρία εστιατόρια για αποκλειστική χρήση με γεύματα πλούσια σε υδατάνθρακες, μπάρες δημητριακών με φυστίκι, ποτά ενυδάτωσης, κέικ βρώμης, αγγλική μουστάρδα, βιολογική σοκολάτα και τσάι από βότανα.

Οι Άγγλοι είναι λάτρεις των video games και θα δώσουν στους ποδοσφαιριστές μια ειδική αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, έχοντας τηλεοράσεις και τα τελευταία παιχνίδια που έχουν βγει στην αγορά.

Μάλιστα, θέλουν αποκλειστική χρήση του γυμναστηρίου και της πισίνας για αρκετές ώρες κάθε μέρα, αφού έχουν καταλάβει δύο ορόφους με 64 δωμάτια έχοντας εγκαταστήσει νέα έπιπλα, κρεβάτια, ξύλινα πατώματα, μπαλκόνια χωρίς σκουριά και με κλιματισμό.


Υγρό σαπούνι, Κοράνι και σιωπηλό air condition...
Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζήτησε τα δωμάτια όλων των παικτών να είναι βαμμένα στο ίδιο χρώμα, ενώ απαίτησαν να υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο δύο είδη υγρού σαπουνιού, ένα για το ντους και ένα για να πλένουν τα χέρια τους.

Οι Ολλανδοί το μόνο που ζήτησαν ήταν να βλέπουν τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα πριν από τους αγώνες, ενώ οι Αλγερινοί απαίτησαν το Κοράνι στα κομοδίνα τους.

Από την άλλη, οι Ουρουγουανοί θέλουν σιωπηλό κλιματισμό ώστε να έχουν ένα ειρηνικό και ήσυχο περιβάλλον. Περίπου το ίδιο ζήτησαν και οι Βόσνιοι απαιτώντας δωμάτια με πολύ καλή ηχομόνωση για να κρατήσουν τις συνομιλίες της ομάδας άκρως απόρρητες.

Οι Αυστραλοί θέλουν να έχουν δικιά τους μηχανή του καφέ στο δωμάτια, ενώ από τον Ισημερινό επιθυμούν καθημερινή παράδοση τοπικών μπανανών .

Τα ειδικά σπίτια των Γερμανών
Η Εθνική Γερμανίας αναμένεται να πάει μακριά και στο Mundial της Βραζιλίας με τον Γιόακιμ Λεβ να έχει «κλείσει» την αποστολή να μένει στο Σάντο Άντρε της Μπαχία που είναι 20 μίλια μακριά από την κοντινότερη πόλη (Πόρτο Σεγούρο).

Έτσι, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ζητήσει 13 σπίτια, 65 δωμάτια, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και ειδικές εγκαταστάσεις. Λόγω και στη χορηγία πολλών εκατομμυρίων της Mercedes οι Γερμανοί θα έχουν σπίτια για τους παίκτες τους και το προπονητικό επιτελείο.

pinnokio.gr