Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η κοπέλα που παίζει στο σποτ του Ποταμιού «Η πρώτη μου φορά»

Η 22χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ένα σποτ το οποίο έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες ενώ έντονες είναι και οι εσωκομματικές αντιδράσεις... 

Ο λόγος για την 22χρονη Κύπρια ηθοποιό, τραγουδίστρια swing, Μαρίλια Χαριδήμου που πρωταγωνίστησε στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη «Η πρώτη φορά».



Πολιτικές παρατάξεις αλλά και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Περικλής Βαλλιάνος, χαρακτήρισαν αισχρό και σεξιστιστικό το προεκλογικό σποτ, ενώ η ίδια διαφωνεί τελείως.

«Τι $εξιστικό και αηδίες… Το σποτάκι είναι καθαρά χιουμοριστικό. Ετσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ», λέει 22χρονη σύμφωνα με τον Βηματοδότη.



Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει και το πού αλλά και το πώς ακριβώς γυρίστηκε το σποτάκι του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το σποτάκι γυρίστηκε σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια με σκηνοθέτη τον κ. Π. Κοκκινόπουλο, παρουσία στελεχών του Σταύρου Θεοδωράκη, και το γύρισμα έγινε με μία κάμερα και διήρκεσε τέσσερις ώρες.«Στην αρχή μου είπαν να το πω στα κυπριακά, για να γελάσουμε και για να σπάσει ο πάγος.

Και πράγματι το είπα σε άπταιστα κυπριακά», προσθέτει.



Όσον αφορά την αμοιβή της, όπως λέει η ίδια όταν ρώτησε αν θα πληρωθεί για την εργασία που προσέφερε της απάντησαν το εξής: «Το ταμείο στο Ποτάμι είναι άδειο, σε καταγράψαμε ως… εθελόντρια»!!!