Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΤΡΑΓΙΚΟ: Διέρρηξαν το σπίτι του Γιώργου Σηφάκη ενώ δίνει μάχη για την ζωή του

Απίστευτο θράσος επέδειξαν άγνωστοι στο Ηράκλειο, οι οποίοι...

διέρρηξαν το σπίτι του Γιώργου Σηφάκη τη ώρα που ο ίδιος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τις εφημερίδας "Πατρίς", οι διαρρήκτες δεν "άνοιξαν" μόνο το σπίτι του αθλητή, αλλά και του πατέρα του και της αδελφής του και απέσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα αλλά και ποσότητα ελαιολάδου.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές μεταξύ 8 μ.μ. και 11 μ.μ. την ώρα που η οικογένεια βρισκόταν στο νοσοκομείο για να δει τον Γιώργο, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως η επιλογή των δραστών δεν ήταν τυχαία, αλλά γνώριζαν ποιοι μένουν στα σπίτια αυτά.

Τα σπίτια βρίσκονται στην περιοχή του Γαζίου, στο ίδιο οικόπεδο και οι διαρρήκτες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μπήκαν πρώτα στο σπίτι του πατέρα παραβιάζοντας την πλαϊνή πόρτα και στη συνέχεια στα άλλα δυο, από τα παράθυρα.

Η κατάσταση του Γ. Σηφάκη, μέχρι και αυτήν την ώρα, συνεχίζει να χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή και όλοι εύχονται ο αθλητής να κερδίσει και αυτήν τη μάχη.