Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ποια είναι τα ζευγάρια για τη δεύτερη Κυριακή

Ποια είναι τα ζευγάρια για τη δεύτερη Κυριακή
Αμφίρροπες εκλογικές μάχες φαίνεται πως βγάζουν οι κάλπες για τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με... τις τελικές εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Στο δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης είναι πρώτος, ανατρέποντας τα προγνωστικά των exit poll, και ακολουθεί από κοντά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν, όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή 25 Μαΐου, στο δεύτερο γύρο.

Προβάδισμα για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα exit polls και για την περιφέρεια Αττικής, όπου η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός περνούν στο δεύτερο γύρο, με διαφορά μικρότερη των δύο μονάδων.

Στο δήμο Πειραιώς, Γιάννης Μώραλης και Βασίλης Μιχαλολιάκος θα είναι οι δύο υποψήφιοι που θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο, με το Θοδωρή Δρίτσα να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή.

Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει στο δήμο Θεσσαλονίκης ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, που θα είναι στο δεύτερο γύρο με το Σταύρο Καλαφάτη.

Άνετο προβάδισμα έχει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο απερχόμενος περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, που πηγαίνει στο δεύτερο γύρο κόντρα στο Γιάννη Ιωαννίδη.

Μεγάλη διαφορά καταγράφεται και για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, με τους Οδυσσέα Βουδούρη να έρχεται δεύτερος.

Αδιαμφισβήτητο φαβορί στην περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ο Κώστας Αγοραστός, με ποσοστό που ξεπερνά το 40%, ενώ η δεύτερη θέση ανήκει στο Νίκο Τσιλιμίγκα.

pontikosnews.blogspot.gr