Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μάθε τι συμβολίζει ο αριθμός τηλεφώνου σου

Η σημασία και το είδος θεμάτων που συζητάς από το τηλέφωνό σου, μπορεί να καθορίζεται και από τον αριθμό σου;

Είναι γεγονός ότι αφήνεις τον αριθμό τηλεφώνου σου να επιλεγεί συνήθως τυχαία από την τηλεφωνική εταιρεία. Όμως αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η λεγόμενη συγχρονικότητα επεμβαίνει στον αριθμό του τηλεφώνου σου και συχνά μπορεί να αντανακλά την ενέργεια της επικοινωνίας σου ή ό, τι πρέπει να ξέρεις για το ύφος της επικοινωνίας σου.

Επίσης, μια κλήση, προσωπική ή επαγγελματική, σε φέρνει σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο στην άλλη άκρη της γραμμής. Όμως είναι κάποιος που πραγματικά θέλεις να μιλήσεις;

Ακριβώς όπως ένα όνομα προβάλλει μια εικόνα του ατόμου ή μιας επιχείρησης, έτσι κι ένας αριθμός τηλεφώνου κάνει μια μη-λεκτική δήλωση σχετικά με τις συνομιλίες που πρέπει να περιμένεις.

Είναι απλό. Πάμε να δεις!

Για να μάθεις τι συμβολίζει ο αριθμός τηλεφώνου σου, θα πρέπει να μειώσεις τα δέκα ψηφία του αριθμού σου, προσθέτοντάς τα, μέχρι να μείνει μόνο ένας αριθμός και στη συνέχεια να διαβάσεις τον αντίστοιχο αριθμό που σημειώνεται στη λίστα που ακολουθεί.

Παράδειγμα:

6986625789

30+30+6=66=12=3

Σε αυτό το παράδειγμα το 3 είναι το τελικό ψηφίο και η σωστή έννοια που το αντιπροσωπεύει.

mesa 6 grammi

Άθροισε κι εσύ τα ψηφία του δικού σου τηλεφώνου, βρες τον μονοψήφιο αριθμό και διάβασε τι σημαίνει:

[ 1 ] Συνήθως αν έχεις αυτό το νούμερο, το τηλέφωνο δεν χτυπάει πολύ, καθώς οι περισσότερες κλήσεις είναι εξερχόμενες και γίνονται από εσένα. Οι συζητήσεις σου είναι πάντα για συγκεκριμένα θέματα και συνήθως για ιδέες. Η διάρκεια της κλήσης, δε, τείνει να είναι μεγάλη ή μικρή αλλά πάντα θα διακοπεί με ένα απότομο τέλος, καθώς όταν ειπωθούν τα σχετικά με το θέμα σου, το κλείνεις.

[ 2 ] Η γραμμή σου είναι πολύ απασχολημένη με κοινές εκμυστηρεύσεις και λόγια αμοιβαίας υποστήριξης. Οι συζητήσεις σου διέπονται από εξερεύνηση των συναισθημάτων σου και την κατανόησή τους. Όταν σε καλούν, απαιτείται μια διακριτικότητα και ευαισθησία στην χρήση της γραμμής, δεδομένου ότι είναι αρκετά συναισθηματικός αριθμός.

[ 3 ] Εδώ, η γραμμή σου προσελκύει πολύ κοινωνική φλυαρία και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για περιστασιακή σύγχυση όταν μιλάς. Τα κύρια θέματα που θα συζητάς κατά πάσα πιθανότητα θα είναι για δημιουργικά έργα, πώς να δαπανήσεις χρήματα και η διασκέδαση. Συζητάς συνεχόμενα με κάποιον φίλο ή κάποιον που προσπαθεί να γίνει.

[ 4 ] Αν η γραμμή σου έχει αυτόν τον αριθμό και είναι του σπιτιού ή της επιχείρησης, πρωταρχικός σκοπός σου είναι να εξασφαλίσεις την πρακτική διαχείριση. Οι συζητήσεις σου πατούν γερά στη γη και έχεις την τάση να εξομαλύνεις τα προβλήματα στο υπό συζήτηση θέμα. Θα πρέπει να αναμένεις αξιόπιστες και πολύ εγκάρδιες συμβουλές.

[ 5 ] Σε αυτήν την γραμμή, δεν υπάρχουν κλήσεις που θα είναι ίδιες μεταξύ τους. Πώς θα μπορούσαν να είναι, όταν η προσωπικότητά σου αλλάζει συνεχώς; Περίμενε πολλές, μα πάρα πολλές κλήσεις με τον αριθμό αυτό, τόσο εισερχόμενες όσο και εξερχόμενες. Οι συνομιλίες σου θα είναι γρήγορες και γι' αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να παράσχεις την απαιτούμενη πληροφόρηση.

[ 6 ] Η οικογένεια και φίλοι διαλέγουν τον αριθμό 6 συχνότερα. Αυτός είναι ένας αριθμός για εκείνους που έχουν ανάγκη εξυπηρέτησης. Η ομιλία σου θα έχει να κάνει με γαλούχηση, παρηγοριά και υπευθυνότητα, αν και μερικές φορές μπορεί να είσαι έξω από τις σφαίρες της πραγματικότητας.

[ 7 ] Η γραμμή δηλώνει προστασία της ιδιωτικής ζωής, όμως κάνεις και δέχεσαι ένα σημαντικό αριθμό κλήσεων. Είναι καλύτερο να μην επαναλάβεις συζητήσεις που έχουν μυστικοπαθείς ή ασυνήθιστες αποχρώσεις.

[ 8 ] Είναι σχετικός με τις επιχειρήσεις, ακόμη και αν είναι ένας αριθμός στο σπίτι. Είτε είσαι φυσικό πρόσωπο ή επιχείρηση, με μια "8" γραμμή, το πρώτο που εξετάζεις είναι το θέμα, για να πάρεις μια απόφαση. Μόλις το θέμα σου έχει λάβει την προσοχή που του αξίζει, κοινωνικές υποθέσεις και οικογενειακές ανάγκες γεμίζουν το υπόλοιπο της συνομιλίας σου.

[ 9 ] Χτυπάει συνεχώς, τόσο με καλές ειδήσεις, όπως και με θλιβερές. Οι συνομιλίες σου θα διαφωτίσουν, θα ψυχαγωγήσουν και θα απαιτούν δράσεις, καθώς ο αριθμός σου προσελκύει όλα τα είδη των ανθρώπων και θεμάτων. Το ζητούμενο ανάγκη να μοιραστείς και να γίνεις κατανοητός. Η γραμμή "9", πάντως, προσελκύει ευκαιρίες και επαφή με ισχυρούς ανθρώπους.

Κλείνοντας, να σου πω ότι δεν υπάρχουν «καλοί» ή «κακοί » αριθμοί, καθώς όλοι οι αριθμοί λειτουργούν ως ενέργεια.

Πηγή: astrology.gr