Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Συγχαρητήριο μέιλ Ομπάμα στον Στ. Θεοδωράκη!

Ο Μπάρακ Ομπάμα έστειλε το πρωί συγχαρητήριο μέιλ στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη διαφήμιση "Πρώτη φορά", τονίζοντας ότι η αντιγραφή που έκανε από το δικό του σποτ είναι καταπληκτική.... 

"Και άλλοι πολλοί- τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ - προσπάθησαν να ξεπατικώσουν τη διαφήμιση που πρώτος εγώ παρουσίασα, την πρώτη φορά που έβαλα υποψηφιότητα για την Προεδρία, αλλά η δική σου εκδοχή, φίλε Σταύρο, ήταν απίστευτη. Ξεπέρασε και την πρωτότυπη. Συγχαρητήρια και στον σκηνοθέτη κ. Κοκκινόπουλο. Αν και με σκηνοθέτη τον κ. Μανουσάκη θα είχε απογειωθεί ακόμα περισσότερο".


Και συνεχίζει ο κ. Ομπάμα: "Γνωρίζω ότι έχω γίνει κεντρικό πρόσωπο στα τηλεοπτικά σποτ της Ελλάδας, αφού και ο Αντώνης με έβαλε στη δική του διαφήμιση. Ομως ούτε να κλέψει δεν μπορεί. Στις σκηνές από τη συνάντησή μας, παρενέβη η μονταζιέρα της Συγγρού - που είναι πασίγνωστη και στις ΗΠΑ και μ´ έκανε να λέω άλλα αντί άλλων. Ας είναι. Αν με ξαναδεί, γράψε μου Σταύρο".

Και καταλήγει: "Σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Στην επόμενη διαφήμιση του Ποταμιού να ντυθείς μαύρος".

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε αμέσως το μέιλ στην μεταφραστική υπηρεσία του Ποταμιού, γιατί αυτός δεν είναι σαν τον Τσίπρα που δεν μιλάει καλά τα αγγλικά. Δεν μιλάει καθόλου αγγλικά. Γι αυτό, όπως έχει δηλώσει, δεν έβαλε για ευρωβουλευτής.
Αφού έγινε η μετάφραση, απάντησε μόνος του στον κ. Ομπάμα:
"Οkey".

Πάμε λουκέτο Live

newsit.gr