Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μια συγκινητική ιστορία: Μητέρα λαμβάνει γράμμα από το νεκρό γιο της

Ένα απροσδόκητο «δώρο» για τη Γιορτή της Μητέρας έλαβε η Τζελ Σέπαρντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα γράμμα από το νεκρό γιο της, το οποίο είχε γράψει το 2007 για μια σχολική εργασία.

Ο Κάμερον, που σκοτώθηκε πέρσι σε αυτοκινητικό δυστύχημα, έγραψε το γράμμα σε ηλικία 12 ετών, στο πλαίσιο μιας εργασίας στην τάξη, για την οποία οι μαθητές έπρεπε να συντάξουν ένα γράμμα στο μελλοντικό εαυτό τους. Ο δάσκαλος είχε υποσχεθεί να τους ταχυδρομήσει τα γράμματα την ημέρα της αποφοίτησής τους, για να θυμηθούν τα παλιά και να συνειδητοποιήσουν κατά πόσο έχουν αλλάξει οι στόχοι της ζωής τους, όπως γράφει η Daily Mail.



Το γράμμα του Κάμερον αρχικά ξάφνιασε τη μητέρα του, όπως λέει, αλλά στη συνέχεια ένοιωσε ευγνωμοσύνη που έλαβε το χειρόγραφο του γιου της. «Δεν περίμενα τίποτε από τη Γιοργή της Μητέρας, αλλά τελικά η μέρα έγινε ξεχωριστή», αναφέρει η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού.



Ο δάσκαλος εξομολογείται ότι αρχικά δεν ήξερε αν έπρεπε να στείλει ή όχι την επιστολή του Κάμερον στους γονείς του. Στη συνέχεια όμως, όπως εξηγεί, σκέφτηκε ότι θα ήταν κάτι ξεχωριστό για εκείνους.


iefimerida.gr