Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Παρουσιάζεται το Suzuki Swift Sport Concept

Παρουσιάζεται το Suzuki Swift Sport Concept H Suzuki ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το πρωτότυπο του νέου Swift Sport, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Αυστραλίας, με τις αισθητικές αλλαγές να τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Το πρωτότυπο αρχικά αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, στις αρχές του έτους, από τον αρχιμηχανικό της Suzuki, Naoyuki Takeuchi, αλλά η ιαπωνική εταιρεία προχώρησε σε κάποιες ακόμα αισθητικές αναβαθμίσεις, που θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης της Αυστραλίας. Η σιλουέτα είναι σταθερά αναγνωρίσιμη, αλλά ο νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, τα φώτα ημέρα LED, τα μαρσπιέ και οι φουσκωμένοι θόλοι, επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για μια... συμβατική έκδοση του Swift.





Ακόμα πιο «μάχιμο» χαρακτήρα, προσδίδουν η νέα πίσω αεροτομή, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και η χρωμιωμένη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Ανασχεδιασμένο και σαφώς πιο ποιοτικό, από τις πρώτες εικόνες, δείχνει να είναι και το εσωτερικό του Swift Sport. Η Suzuki δεν έχει ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, δεν αποκλείεται, όμως, να διατηρήσει κάτω από το καπό, το 4κύλινδρο κινητήρα των 1,6 λίτρων και των 136 ίππων, με κάποια ουσιαστική αναβάθμιση, για να μειώσει την κατανάλωση και τους ρύπους C02.

Πηγή: Autotriti.gr